Bedrijfsontruiming Nederland Bel voor een vrijblijvende prijsindicatie:
085 - 40 19 762

Kantoor verhuizen

Ook in het verhuizen van bedrijven hebben wij ruime ervaring. Het verhuizen van een kantoor, winkel of bedrijfsruimte is een flinke klus. Alles moet goed ingepakt worden en het is flink organiseren om alle spullen over te brengen naar de nieuwe ruimte en weer op de juiste plek te krijgen. Uiteraard wilt u de tijd van inactiviteit zo veel mogelijk beperken.

Inpakken

Wij kunnen u bij het hele proces rondom de verhuizing van dienst zijn. Wij kunnen bijvoorbeeld alvast kantoormeubels demonteren en weer in elkaar zetten op de nieuwe bestemming. Breekbare en andere spullen kunnen wij inpakken en verhuizen met onze eigen verhuislift, die tot 10 hoog gaat. Maar u kunt er natuurlijk ook voor kiezen om zelf het inpakwerk te doen. Glaswerk en grote meubelen doen wij liever wel zelf in verband met gevaar voor beschadiging.

Alles wordt ingepakt in onze gratis verhuisdozen. Het inpakken van kwetsbare meubelen gebeurt efficiënt en professioneel. We hebben speciaal inpakmateriaal hiervoor. Wij gebruiken inpakfolie, bubbelfolie, verhuisdekens en plastic seal.

Bezemschoon opleveren

Na de verhuizing zorgt we ervoor dat alle afval naar de gemeentelijke milieustraat wordt gebracht. Desgewenst voeren wij kleine reparaties uit, zoals het dicht maken van kleine gaten in de muur en schilderswerk. Ook het schoonmaken van diverse ruimtes op het oude adres kunnen wij voor onze rekening nemen, zoals een eventuele bedrijfskeuken.

Wij garanderen dat elke ruimte bezemschoon wordt opgeleverd. Tijdens de eindinspectie lopen we samen met u alles na en pas wanneer als u tevreden bent, zijn wij dat ook!

Bel voor meer informatie of een vrijblijvende prijsindicatie: 085 - 40 19 762.

× Stel een vraag via Whatsapp