Verhuisbedrijf Den Haag Bel voor een vrijblijvende prijsindicatie:
085 - 40 19 762

Gratis verhuisdozen

Wanneer u uw verhuizing door ons laat verzorgen kunt u gratis gebruik maken van onze verhuisdozen. Deze verhuisdozen worden 1 á 2 weken voordat de verhuizing plaatsvindt bij u thuis bezorgt. Na de verhuizing komen wij de verhuisdozen weer ophalen. U bent zo dus voorzien van stevige, professionele verhuisdozen en u hoeft hier niet eens de deur voor uit.

Wat voor soort dozen zijn dit?

Onze verhuisdozen zijn voorzien van een dubbele bodem. Dit houdt in dat de bodem nog eens extra naar binnen wordt gevouwen. Deze dozen zijn ideaal voor zwaardere spullen, zoals bijvoorbeeld boeken, want ze kunnen een gewicht van ongeveer 25 kg aan.

TIP : hoe weet je of een doos niet te zwaar is? Zolang je hem met nog met één been kunt verschuiven.

Deze gewichtsnorm is niet alleen belangrijk voor de houdbaarheid van de dozen, maar ook de arbonorm hanteert 25 kg als maximaal gewicht.

Mag ik de verhuisdozen houden?

De bedoeling is dat de verhuisdozen enkel te leen zijn. Na de verhuizing, wanneer u de dozen heeft leeg gemaakt, komen we de dozen dus weer ophalen. U kunt de verhuisdozen en/of garderobedozen wel kopen wanneer u wenst. De verhuisdozen kosten € 3,- per stuk en de garderobedozen kosten € 20,- per stuk. Prijzen zijn excl btw.

Stel er gaan dozen kapot tijdens een verhuizing?

Als er tijdens een verhuizing dozen kapot gaan en het aantal is meer dan 10% van het totaal aantal dozen, dan worden er kosten in rekening gebracht. Namelijk € 2,- per kapotte doos, excl btw.

Wanneer kunnen mijn dozen worden bezorgd en opgehaald?

De verhuisdozenservice van Verhuisbedrijf Den Haag bezorgd normaal 1 á 2 weken voor een verhuizing uw dozen aan huis. Wanneer u deze verhuisdozen eerder wilt hebben dan is dit ook geen probleem. Het ophalen van de verhuisdozen kan normaal tussen 1 á 2 weken na een verhuizing plaatsvinden of tot soms wel een maand na een verhuizing wanneer u meer tijd nodig heeft. Langer dan een maand doen we graag in overleg.

Is er een afstands limiet voor deze verhuisdozen bezorging?

Wanneer u uw verhuizing door ons laat verzorgen, bezorgen wij door heel Nederland onze verhuisdozen. Het maakt voor ons niet uit waar u woont.

Nog vragen of wilt u meer informatie? Bel: 085 - 40 19 762.

× Stel een vraag via Whatsapp