Verhuisbedrijf Den Haag Bel voor een vrijblijvende prijsindicatie:
085 - 40 19 762

Verhuizen

Een verhuizing is een zware klus waar de meeste mensen wel hulp bij kunnen gebruiken. Het wordt vaak onderschat want er komt heel wat bij kijken om alles goed in te pakken en zodanig te organiseren zodat alles onbeschadigd op de nieuwe locatie terecht komt.

Verhuisbedrijf Den Haag kan een hele verhuizing voor haar rekening nemen, of u kunt ons inschakelen voor bepaalde onderdelen.

Diensten

Verhuisbedrijf Den Haag biedt de volgende diensten:

  • Grote en kleine verhuizingen voor particulieren en bedrijven.
  • Gratis verhuisdozen en garderobedozen voor kleding.
  • Inpakservice voor huisraad en servies.
  • Monteren en demonteren van meubelen.
  • Transporteren van goederen door heel Nederland.
  • Inzetten van onze verhuislift.
  • Opslag voor het tijdelijk opslaan van uw inboedel.
  • Meubeltransport.
  • Verhuur van busjes en/of verhuislift.

Inpakservice

Huisraad en glaswerk en andere spullen kunnen wij voor u inpakken. Glaswerk en grote meubelen doen wij sowieso liever wel zelf in verband met gevaar voor beschadiging. Wij hebben hier speciaal inpakmateriaal voor. Wij gebruiken inpakfolie, bubbelfolie, verhuisdekens en plastic seal.

Uw matrassen beschermen wij met matrashoezen en uw kleren zetten wij veilig, droog en kreukvrij in garderobedozen. Deze dozen bevatten garderobehaakjes, waaraan je snel en gemakkelijk kleding in kunt hangen.

Monteren in de nieuwe woning

Na de verhuizing kunnen wij alle meubels weer monteren in uw nieuwe huis. Wanneer de kasten op hun plaats staan kunnen deze direct ingericht worden en al uw verhuisdozen zetten wij op de goede plaats in de woning. De wasmachine, koelkast en droger kunnen ook worden aangesloten door ons.

Wanneer het gaat om een seniorenverhuizing, zorgen wij ervoor dat de ruimte woonklaar wordt afgeleverd. Verandering van omgeving is al stressvol en op deze manier zorgen wij voor een aangename welkom in de nieuwe woonomgeving. Men kan direct koffie zetten of naar de tv kijken, want alles zit al op zijn plek.

Bezemschoon opleveren

De oude woning kunnen wij desgewenst bezemschoon opleveren, geheel naar de eisen van de verhuurder, makelaar of woningbouwvereniging. Wij kunnen allerhande herstelwerkzaamheden uitvoeren zoals het verwijderen van vloerbedekking en behang, of het repareren van gaten in muren. Ook het schoonmaken van diverse ruimtes kunnen wij voor onze rekening nemen, zoals de badkamer.
Wij zorgen ervoor dat eventuele afval naar de gemeentelijke milieustraat wordt gebracht.

Tijdens de eindinspectie lopen we samen met u alles na en pas wanneer als u tevreden bent, zijn wij dat ook!

Bel voor meer informatie of een vrijblijvende prijsindicatie: 085 - 40 19 762

× Stel een vraag via Whatsapp