Woningontruiming Nederland Bel voor een vrijblijvende prijsindicatie:
085 - 40 19 762

Verpleeghuiskamer leegmaken

Wanneer mensen overlijden in een zorgkamer of verpleeghuis dan moet deze kamer vaak binnen enkele dagen worden ontruimd. Soms zelfs binnen 24 uur.

Een vaak onmogelijk taak voor de familie in een tijd dat ze bezig zijn met het organiseren van een crematie of begrafenis.

Woningontruiming Nederland kan deze pijnlijke taak geheel van u overnemen. Wij maken de kamer leeg en leveren hem bezemschoon op, conform de eisen van het verpleeghuis. Ook kunnen wij eventuele herstelwerkzaamheden en reparaties uitvoeren.

We voeren onze werkzaamheden uit in goed overleg met de verpleging en rekening houdende met de andere bewoners.

Overname spullen

Soms ziet u tijdens een ontruiming pas om hoeveel spullen het gaat en weet u ook niet wat met al die spullen te doen. Wij bieden u daarom de mogelijkheid om goederen met waarde aan ons te verkopen.

Andere goederen en spullen die nog bruikbaar zijn en die u niet meer wilt of niet nodig heeft nemen wij mee en schenken we aan goede doelen. Op deze manier krijgen uw spullen een nieuwe, waardevolle bestemming en wordt bovendien het milieu ontzien.

Opslag

Zijn er spullen van de overledene die u nog wil bewaren, maar u weet even niet wat u er mee moet? Wij bieden ook opslag aan. Zo kunt u de tijd nemen om na te gaan wat u met de spullen wilt doen. Uw spullen zijn in de tussentijd veilig, droog en verzekerd. En u heeft toegang tot uw spullen.

Bel voor meer informatie of een vrijblijvende offerte: 085 - 40 19 762.

× Stel een vraag via Whatsapp