Woningontruiming Nederland Bel voor een vrijblijvende prijsindicatie:
085 - 40 19 762

Woningontruiming na overlijden

Het overlijden van een familielid of dierbare is een aangrijpende gebeurtenis. Helaas brengt het ook met zich mee dat er allerlei zaken geregeld moeten worden. Het leegmaken van de woning of kamer van de overledene komt daarbij ook vaak om de hoek kijken.

U heeft als nabestaande soms niet de tijd, energie of de ‘mindset’ om een ontruiming zelf te regelen en uit te voeren. Wij kunnen u daarbij helpen en veel van de taken van u overnemen. Wij maken de woning helemaal leeg en leveren hem bezemschoon op, conform de eisen┬ávan de woningbouwvereniging, makelaar of zorgcentrum. Ook kunnen wij eventuele herstelwerkzaamheden en reparaties aan de woning of kamer uitvoeren.

Wij nemen u zorgen uit handen.

Overname goederen

Soms ziet u tijdens een ontruiming pas om hoeveel spullen het gaat en weet u ook niet wat met al die spullen te doen. Wij bieden u daarom de mogelijkheid om goederen met waarde aan ons te verkopen.

Andere goederen en spullen die nog bruikbaar zijn en die u niet meer wilt of niet nodig heeft nemen wij mee en schenken we aan goede doelen. Op deze manier krijgen uw spullen een nieuwe, waardevolle bestemming en wordt bovendien het milieu ontzien.

Opslag

Zijn er spullen van de overledene die u nog wil bewaren, maar u weet niet wat er direct mee te doen? Wij bieden u dan voor deze waardevolle spullen een opslag aan. Zo kunt u de tijd nemen om na te gaan wat u met de spullen wilt doen. Uw spullen zijn in de tussentijd veilig, droog en verzekerd. En u heeft toegang tot uw spullen.

Bel voor meer informatie of een vrijblijvende offerte: 085 - 40 19 762.

× Stel een vraag via Whatsapp