Inboedel ophaaldienst Bel voor een vrijblijvende prijsindicatie:
085 - 40 19 762

Kringloop huis leeghalen

Kringloop Huis Leeghalen en direct uw meubels kwijt. Is dit mogelijk? Ja dat kan! Ophalen kringloop meubelen kost vanaf 100,00 EUR. Wij kunnen vaak binnen 24 uur uw meubels ophalen. 

Kringloop huis leeghalen en kaal opleveren terwijl u ook nog een goed doel kunt steunen is mogelijk. Dankzij onze speciale ophaaldienst die 7 dagen per week bereikbaar is en graag uw kringloop meubels komt ophalen. Wij zijn een ontruimingsbedrijf die u kunt inschakelen voor het kringloop huis leeghalen en meubels afvoeren.

Wie is Kringloop Huis Leeghalen?

Wij zijn geen kringloopwinkel. Wel zijn wij een bedrijf dat zich focus op het transporteren van meubels en ophalen van kringloop inboedel bij het leegmaken van een huis. Wanneer een kringloopwinkel langs komt en uw huis niet wilt leegmaken omdat u geen waardevolle spullen in huis heeft dan komen wij in actie. Wij zijn een bedrijf die u wel helpt met het ophalen van uw gebruikte tweedehandse meubels.

Wat doet Kringloop Huis Leeghalen met mijn meubels?

Wij nemen alles mee waar u vanaf wilt. Wij sorteren deze kringloop meubels in bruikbaar en afval. Het bruikbare tijdens een huis leeghalen wordt door ons samen met u geschonken gratis aan een “Weg Geef Stichting”. Deze stichting deelt vervolgens alle meubels gratis aan minder bedeelde mensen zo bestrijden we armoede in onze land.

Hoe snel kan Kringloop huis leeghalen langs komen?

Wij komen binnen enkele dagen bij u langs. Soms zelfs dezelfde dag nog. Wij zullen dan met een verhuisauto en sterkte sjouwers langs komen en alles direct meenemen.

Kost het geld om een huis leeg te laten halen?

Ja het kost geld. Omdat wij niets verkopen in tegenstelling tot een kringloop. Wij schenken gratis deze bruikbare meubels aan een stichting. Omdat wij wel kosten maken zoals een verhuisauto en sjouwers, enz moeten wij echter wel onkosten rekenen. Dit is om onze kosten te kunnen dekken.

Doet u ook aan woningontruiming?

Ja, wij kunnen uw woning ook geheel leeg en bezemschoon opleveren in tegenstelling tot een kringloop. Wij zullen uw woning leeghalen en conform woningbouw of makelaar opleveren zonder dat u er iets aan hoeft te doen. Wij zijn namelijk een ontruimingsbedrijf met jarenlange ervaring op gebied van allerlei soorten ontruimingen.

Kringloop huis leeghalen en bezemschoon opleveren kan ook op een etage zonder lift. Wij komen namelijk ook op 4 of 5e etage hoog zonder lift. Omdat wij beschikken over een verhuislift tot 8 hoog. Met onze lift kunnen wij snel en vakkundig uw huis leeghalen.

Bel voor meer informatie of een vrijblijvende prijsindicatie: 085 - 40 19 762.

 

× Stel een vraag via Whatsapp