Inboedel ophaaldienst Bel voor een vrijblijvende prijsindicatie:
085 - 40 19 762

Oude bank afvoeren

oude bank sofa ophalen afvoeren weg halen

Oude bank – sofa`s ophalen bij u thuis met sjouwers en afvoeren vanaf € 100,-.

Tegenwoordig wordt een oude bank of sofa direct op Marktplaats gezet wanneer een gloednieuwe bank wordt gekocht of als de oude versleten is. Marktplaats lijkt eerst een ideale oplossing, alleen echter in de praktijk is dat meestal meer gedoe dan je zou denken. Waarom is dat vraagt u?

Het is een gegeven feit dat bankstellen het snelst slijten van alle meubels samen. Dus automatisch worden letterlijk honderden bankstellen op marktplaats gezet per dag, waardoor uw bankstel moeilijk opvalt en moeilijk wordt verkocht. Zelf wegbrengen naar de stort kost veel moeite en tijd, u heeft een grote auto of zelfs een vrachtauto nodig en het kost 50 euro gemiddeld ook om het te storten bij een afvalbrengstation van de gemeente.

oude bank sofa ophalen afvoeren weg halen

oude bank sofa ophalen afvoeren weg halen

Bank moet weg! Wat kunnen wij voor u doen?

Wij halen uw bank direct op met 2 mensen, u hoeft niks te tillen en wij zorgen ook (indien mogelijk) dat de bank gedemonteerd wordt voor transport. Wanneer de bank is ingeladen in de vrachtauto, dan betaalt u de factuur. Betaling per mobiele pin is eventueel mogelijk.

 

Gemiddelde kosten ophalen en afvoeren oude bank:

Vraag een offerte aan wanneer u zeker wilt zijn van de kosten. Als u snel een inschatting wilt, hier zijn de factoren die meetellen voor de kosten, waaronder:

  • Is de oude bank nog bruikbaar? Dan kost het gemiddeld € 100,- om op te halen.
  • Is de oude bank niet meer bruikbaar? Denk daarbij aan dat de stoffering is versleten of dat de stoffering teveel vuil heeft of dat de bank in z’n geheel teveel schade heeft voor het weggeven aan de “Weg Geef Stichting”. Dan komt er nog 50 euro stortkosten bij voor het brengen naar een afvalbrengstation van de gemeente. Dat is 150 euro in totaal, (de gemeente rekent een bedrag voor het af laten voeren van kapotte bankstellen, 50 euro is het gemiddelde bedrag wat ze rekenen).
  • Is een verhuislift nodig omdat de bank niet via de trap naar beneden kan..? Dan komt er nog 50 euro bij.
  • Woont u hoger dan 4e etage en de bank moet via trap getild worden? Dan komt er nog 50 euro bij.
  • Is het een 4-zits bank of meer? Dan wordt de prijs iets hoger per hoeveel zits. Dus bijvoorbeeld: een 4-zits bank kost 25 euro extra, een 5-zits bank kost 50 euro extra en een 6-zits kost 75 euro extra etc. Wij moeten uiteraard denken aan de ruimte van onze vrachtauto’s en grotere banken zijn ook automatisch vaak zwaarder om te vervoeren. Die kosten moeten wij kunnen verantwoorden. Twijfelt u nog over de kosten? Bel 085 - 40 19 762.
× Stel een vraag via Whatsapp