Woningontruiming Nederland Bel voor een vrijblijvende prijsindicatie:
085 - 40 19 762

Hennepkwekerij verwijderen

Het is de nachtmerrie voor iedere verhuurder om te ontdekken dat hun verhuurde woning is omgebouwd tot een hennepkwekerij of wietplantage. Opeens zijn de huurders met de noorderzon vertrokken en laten een puinhoop achter in de woning. Of de politie komt u melden dat er een hennepkwekerij en of wietplantage is aangetroffen in uw woning.

Een hennepkwekerij of wietplantage opruimen is een lastige klus. Er zijn bijna altijd extra installaties in de woning gebouwd, meestal illegaal en zeer gevaarlijk. Bijvoorbeeld elektriciteitsleidingen om stroom af te tappen.

Ook is er meestal sprake van directe schade aan muren, vloeren en plafonds omdat er gaten in zijn gemaakt voor elektriciteitsleidingen en luchtafvoerkanalen. Dan zijn er nog chemische stoffen aanwezig en vaak grote hoeveelheden aarde en of cocosbast.

Wietplanten hebben een warme en vochtige omgeving nodig en dat veroorzaakt schimmels en ongedierte in de woning. Omdat hennepplanten veel water nodig hebben worden irrigatiesystemen aangelegd in de woning.

Let op:
Wanneer in een pand een kweekplaats voor hennep wordt aangetroffen, wordt het huurcontract door de rechter beƫindigd. Het is in het belang van de eigenaar van de woning waar een hennepkwekerij is aangetroffen, om de woning zo snel mogelijk te ontruimen en te verhuren!

Woningontruiming Nederland kan hennepkwekerijen en wietplantages snel en goedkoop verwijderen. Afval en rommel wordt afgevoerd en de woning leeg en bezemschoon opgeleverd.

  • Alle apparatuur en installaties worden ontkoppeld, ontmanteld en verwijderd.
  • Aarde, plastic potten en andere afval wordt afgevoerd.
  • Alle lampen, afzuigsystemen, koolstoffilters en overige apparaten worden gedemonteerd en verwijderd.
  • Illegale elektrische circuits en randapparatuur worden door geschoold personeel verwijderd en afgevoerd.
  • De woning word in originele staat teruggebracht: gaten en beschadigingen worden gerepareerd, muren en deuren worden geschilderd en ook kunnen wij eventueel nieuwe vloerbedekking leggen, bijvoorbeeld laminaat, tapijt of vinyl.

Wij maken uw pand in korte tijd weer volledig geschikt voor verhuur of verkoop. U kunt zich dan richtten op de juridische en administratieve afhandeling van de situatie.

Bel voor meer informatie of een vrijblijvende offerte: 085 - 40 19 762.

× Stel een vraag via Whatsapp