Verhuisbedrijf Den Haag Bel voor een vrijblijvende prijsindicatie:
085 - 40 19 762

Bedrijf verhuizen Den Haag

Bij elke zakelijke verhuizing is tijd belangrijk. Of het nu gaat om een kantoor of een bedrijfsruimte; u wilt dat alles zo snel mogelijk weer normaal functioneert. Door de jarenlange ervaring die wij met zakelijke verhuizingen hebben kunnen wij deze snel, efficiënt, professioneel en goedkoop uitvoeren.

Verhuisbedrijf Den Haag verhuist zowel bedrijven, kantoren, instellingen als overheid, fabrieken en verzorgingshuizen. Het gaat hierbij om het verhuizen van: kantoren, werkplekken, inboedel van bewonerskamers, kasten en archieven.

Om de situatie goed in te schatten komen wij eerst bij u langs op locatie of aan huis om alle wensen van uw organisatie door te nemen. Tevens zullen wij een rondgang maken door het gebouw. Uw wensen worden verwerkt in onze offerte. Er wordt door ons een draaiboek gemaakt op welke wijze de verhuizing in zijn werk gaat. Indien gewenst kan er een informatiedag belegd worden.

Bedrijf verhuizen Den Haag  biedt Extra mogelijkheden

Wij bieden tevens vele extra mogelijkheden, zoals het bezemschoon opleveren van de ruimte die u verlaat en herstelwerkzaamheden.

  • Wij kunnen alles meenemen wat is achtergebleven na een verhuizing en de ruimte bezemschoon opleveren.
  • Wij kunnen de ruimte ‘strippen’: lampen verwijderen, vloerbedekking verwijderen inclusief lijmresten, kabels en aangebrachte accessoires verwijderen.
  • Ook reclameborden aan de gevel kunnen wij verwijderen, stickers op de ramen eraf halen, etc.
  • Achtergebleven maar nog bruikbare spullen worden hergebruikt en aan goede doelen geschonken.
  • Afval kunnen wij afvoeren.

Heeft u een bedrijfsruimte of kantoorpand dat ontruimd moet worden? Ook daar kunnen wij voor zorgen. Zie www.kantoorleegmaken.nl

Bel voor meer informatie of een vrijblijvende prijsindicatie: 085 - 40 19 762.

× Stel een vraag via Whatsapp