Verhuisbedrijf Den Haag Bel voor een vrijblijvende prijsindicatie:
085 - 40 19 762

Senioren verhuizen

Seniorenverhuizingen is een service van Verhuisbedrijf Den Haag voor ouderen of senioren maar ook voor bijvoorbeeld gehandicapten of mindervaliden.

Aanleiding kan zijn het overlijden van een partner of ouder, maar bijvoorbeeld ook niet meer goed zelfstandig kunnen functioneren of een behoefte aan meer sociaal contact. In de meeste gevallen gaat het om een verhuizing naar een kleinere woning (seniorenwoning , serviceflat of zorgcentrum) en moet de oude woning worden ontruimd.

Wij kunnen voor een seniorenverhuizing het gehele traject verzorgen. Dus vanaf het inpakken in de oude woning tot en met het uitpakken, monteren en aansluiten in de nieuwe woning, maar ook het leeg/ontruimen van de oude woning.

Vooral het in- en uitpakken van de inboedel is veel werk en wordt nogal eens onderschat. Dankzij ons professioneel verpakkingsmateriaal weet u zeker dat de spullen goed beschermd zijn en onbeschadigd overkomen.

Een overzicht van wat wij voor u kunnen doen:

  1. Adviseren en informatie geven. Wij hebben handige lijsten met tips zodat u niets vergeet.
  2. Veilig en vakkundig inpakken van uw bezittingen en eventueel uitpakken in de nieuwe woning.
  3. Demonteren van meubels en eventueel monteren in de nieuwe woning.
  4. Elektrische apparaten aansluiten in de nieuwe woning.
  5. Nieuwe woning voorafgaand aan de verhuizing stofferen/schilderen.
  6. Verhuizen, met alles wat daarbij komt kijken.
  7. Ontruimen van de oude woning en bezemschoon opleveren; geheel naar de wens van makelaar, verhuurder of woningcorporatie.

Respectvol

Wanneer senioren moeten verhuizen, is dat vaak een verdrietig moment. Ze hebben al lang in het huis gewoond en het zit dan ook vol met herinneringen. Wij begrijpen wij dit. Daarom helpen wij u op een respectvolle en vakkundige manier.
U kunt hier meer over lezen op de pagina Werkwijze.

Opslag inboedel

Verhuizing van senioren betekent meestal dat ze naar een bejaarden- of verzorgingstehuis gaan. Hier is beperkte plek voor de spullen die ze in al die jaren verzameld hebben. En misschien wilt u de spullen die overblijven toch maar niet zomaar weggooien. Wij kunnen er voor zorgen dat de inboedel veilig wordt opgeslagen. Zo heeft u het altijd bij de hand, als het nodig is.

Hergebruik via goede doelen

Wellicht zijn er spullen die u niet binnen de familie wilt bewaren. Heeft u er al eens aan gedacht om ze aan een goed doel te geven? Op deze manier wordt het hergebruikt en krijgt het een nieuwe plek. Natuurlijk hoeft u dit niet zelf te regelen. Onze medewerkers zien er op toe dat alles bij het goede doel terecht komt.

Bel voor meer informatie of een vrijblijvende prijsindicatie: 085 - 40 19 762.

× Stel een vraag via Whatsapp