Inboedel ophaaldienst Bel voor een vrijblijvende prijsindicatie:
085 - 40 19 762

Kringloop meubel ophalen

Kringloop meubels en complete tweedehands inboedel ophalen onder andere in Den Haag, Amsterdam, Utrecht, Rotterdam en omstreken. Wij halen kringloop meubels en gebruikte inboedel meestal binnen 24 uur bij u thuis op. Kringloop meubels en inboedel laten ophalen kost vanaf 100,00 EUR.

Kringloop meubels die weg moeten vanwege verhuizing of aanschaf nieuwe inboedel. Of een familielid is onlangs overleden. Steeds vaker wanneer je belt naar een kringloopwinkel of stichting wordt je niet geholpen. Of soms duurt het weken voor iemand langs komt. En als een kringloop langs komt is het nog maar de vraag of deze alles wilt meenemen en niet iets achter laat omdat het niet te verkopen valt???…

Waarom haalt de kringloop uw tweedehands meubels vaak niet op?

Wanneer men hoger dan de 2e etage woon zonder lift is het voor de meeste kringloop stichtingen teveel werk. Ook hebben ze geen verhuislift om meubels te verplaatsen uit een raam of via balkon. En wanneer u niet alles zelf demonteert en pak-klaar zet nemen ze het niet mee. Wij doen dit wel voor u.

Wij nemen naast bruikbare goede meubels ook alles mee waar u vanaf wilt. Ook afval, kapotte meubels, defecte elektronica, noem maar op. Afval wordt op milieuverantwoorde wijze afgevoerd.

Hergebruik via goede doelen

Wij komen bijna altijd de zelfde dag wanneer u belt en kunnen ook s’avonds bij u langs komen. Bruikbare meubels krijgen een goede bestemming via de Weg-Geef-Winkels. Deze winkels geven de meubels gratis aan mensen die ze goed kunnen gebruiken. Dit in tegenstelling tot een kringloopwinkel die alles zo duur mogelijk verkoopt.

Wij beschikken over goed opgeleid verhuispersoneel en grote verhuisbus voor vervoer van uw opgehaalde meubels. Wij kunnen ook voor u inpakken en demonteren zoals kasten en bankstellen voor transport.

Bel voor meer informatie of een vrijblijvende prijsindicatie: 085 - 40 19 762.

× Stel een vraag via Whatsapp